Politie vindt afscheidsbrieven familiedrama Temse

TEMSE - De politie heeft afscheidsbrieven gevonden van de man die woensdag omkwam bij een gezinsdrama in Temse. Dat meldt het parket van Dendermonde. De man sloot zichzelf, zijn ex-vrouw en zijn drie kinderen op en zette houtskoolvuurtjes aan.

Het gezin kwam woensdag om door CO-vergiftinging, dat heeft een lijkschouwing uitgewezen. De 38-jarige vader had de ramen en de deuren van de slaapkamer afgedekt. De vuurtjes deden de rest van het werk. De politie heeft in de woning, waar het gezin omkwam, een afscheidsbrief gevonden. Ook in de woning van de man vond de politie een brief op de computer. Reden voor het drama is de scheiding en de discussie over het feit dat de man zijn kinderen niet meer kon zien. 

Er waren strubbelingen in het gezin. ,,Het koppel had sinds kort opnieuw contact met elkaar omdat de man zijn kinderen wilde zien'', aldus parketwoordvoerder Theo Byl. ,,Maar begin dit jaar werd hij nog voorgeleid bij de onderzoeksrechter wegens een klacht over aanranding van de eerbaarheid, die dateert uit 2002.'' Hij werd vrijgelaten onder voorwaarden, omdat hij niet meer bij de kinderen inwoont.

02/02/2006

Bron : De Standaard online

Archief - Home