Vijf doden bij familiedrama in Temse

Slachtoffers door barbecuevuurtjes omgebracht

In de Oost-Vlaamse gemeente Temse heeft zich een familiedrama voorgedaan. De slachtoffers zijn een vrouw, haar ex-man en hun drie kinderen. Politie, parket en waarnememd burgemester Marc Cordeel zijn ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Alles wijst er volgens het parket op dat het om een gezinsdrama gaat waarbij de man de dader is. 

De man woonde niet meer bij zijn gezin in Temse maar in Sint-Niklaas. Buren getuigen dat de man wel nog regelmatig op bezoek kwam en dat dan vaak hoogoplaaiende ruzies ontstonden.

Toen buren vannacht nog maar eens werden opgeschrikt door een hevige ruzie waarschuwden ze de politie. Sociale assistenten van de politie van Temse besloten vanmiddag langs te gaan. Omdat niemand open deed gaf het Dendermondse parket aan de politie de opdracht de woning binnen te dringen. 

In de slaapkamer van de moeder vonden de agenten de vijf levenloze lichamen. Het raam was met een deken afgedekt en tussen de kieren van de deur waren handdoeken gestopt. De vijf slachtoffers kwamen door CO-intoxicatie om het leven. Daarvoor zorgden twee barbecuevuurtjes met houtskool die in de slaapkamer werden aangestoken.

mcu

01/02/2006

Bron : Het Volk

Archief - Home