Familiedrama Temse: jeugdparket volgde gezin

In de Prinsenlaan in Temse zijn woensdagnamiddag de lichamen ontdekt van Priscilla Cunanan (47), van Oosterse afkomst, haar ex-partner Christian Waem (38), hun twee zonen Christopher (14) en Randy (12) en een meisje Yakina (7). Welke relatie dat meisje met de twee overleden volwassenen heeft, is nog niet duidelijk. Wellicht gaat het om een geadopteerd kind. Het jeugdparket van Dendermonde volgde het gezin al een tijdje omwille van eerdere problemen.

Christian Waem woonde niet meer bij zijn gezin in Temse, maar in Sint-Niklaas. Buren getuigen dat de man wel nog regelmatig op bezoek kwam en dat dan vaak hoogoplaaiende ruzies ontstonden.

De politie kwam woensdagmiddag om 14 uur op plaatsbezoek in de woning aan de Prinsenlaan, op vraag van het jeugdparket van Dendermonde. Alles wijst er volgens het parket op dat het om een gezinsdrama gaat waarbij de man de dader is. Een wetsgeneesheer onderzoekt de doodsoorzaak. Vooralsnog zijn geen sporen van geweld opgemerkt. In de kamer stonden twee barbecuevuurtjes die op houtskool branden.

01/02/2006

Bron : Het Laatste Nieuws

Archief - Home