Playboy-bunny's krijgen nieuwe "look"

Vijfenveertig jaar na hun conceptie worden de kostuums van de Playboy-bunny's -de stoeipoezen met een konijnenstaartje- aan de huidige smaak aangepast, zo schrijft vrijdag de krant Los Angeles Times.

In postmoderne tijden staat dit haast synoniem met het villen van het konijn. Voor de nieuwe "look" werd dan ook de Italiaanse modedesigner Roberto Cavalli aangesproken, een man die door het spaarzame, haast minimalistische gebruik van textiel VIP-sterren als Jennifer Lopez en Beyonce Knowles (Destiny's Child) eerder uit- dan aangekleed heeft.

Het nieuwe bunny-kostuum zal voor het eerst gedragen worden door de bediendes van een Playboy Club die in maart in Las Vegas haar deuren zal openen. Het vervangt de inmiddels iconische outfit waarmee de bij voorkeur van een weelderige boezem voorziene blondines de exclusieve leden van de club bedienen en serveren, en die haar première kende in de allereerste Playboy Club, geopend in 1960 in Chicago. Inmiddels kent de wereld 35 exclusieve clubs voor fijne en succesvolle kerels, verspreid over de VS, het Verenig Koninkrijk, Japan en de Filipijnen.

08/07/2005

Bron : Het Belang van Limburg

Archief - Home