Amerikaanse firma levert droomvrouw op maat van consument

In de nieuwe film van Will Smith, ‘i, Robot’, gaat de mensheid de strijd aan met een leger ‘menselijke’ robots. De film speelt zich af in het jaar 2035, maar ook vandaag de dag kan je al robots vinden met ‘menselijke kwaliteiten’. 

Zo verkoopt de Amerikaanse firma ‘Real Dolls’ nu reeds mooie, vrouwelijke exemplaren die op maat en naar wens kunnen gemaakt worden. Je brengt een foto’tje binnen van een meisje dat je bewondert, en enkele dagen later kan je je droomvrouw gaan afhalen.

De huid van de ‘robots’ is zacht en warm, hun haar is zijdezacht en de ogen glinsteren van verlangen. In de borsten zitten echte siliconen verwerkt, om tot een zo realistisch mogelijk resultaat te komen. Verder hebben ze echte vingernagels, echt mensenhaar, en een paar mooie wenkbrauwen. Ook niet onbelangrijk: de vrouwen zijn anatomisch correct tot in het kleinste detail.

Wanneer de consumenten met hun handen gevoelige plaatsjes beroeren, smeken de robots om meer. De perfecte vrouw vertelt je ook exact wat ze zelf leuk vindt, en neen is een woord dat niet voorkomt in haar vocabularium. Zinnen die ze wel graag in de mond neemt klinken eerder als ‘Ooh, dat is zo fijn’, of ‘Jij bent de beste minnaar ter wereld schatje’.

“Onze robots praten inderdaad zoals echte vrouwen dat zouden doen”, aldus de woordvoerder van Real Dolls. “Je kan ze zelfs ophitsende en geile praat laten verkopen. We verkopen 16 verschillende modellen, en we maken ook aangepaste versies. Sommige mensen willen bijvoorbeeld replica’s van hun vrouw of vriendin, anderen verkiezen dan weer robots die op J-Lo of Britney lijken”.

De producenten laten tenslotte ook weten dat je met de robots alles kan doen wat je met een ‘echte’, natuurlijke en biologische vrouw kan doen, zonder de emotionele nadelen er bij te moeten nemen.  Te mooi om waar te zijn? Waarom nog wachten. Voor 5000 euro is de perfecte vrouw de jouwe! (FT)

03/08/2004

Bron : Het Laatste Nieuws

Archief - Home