Meer dan 5.000 koppels vestigen nieuw kusrecord

Op de Filipijnen hebben meer dan 5.000 koppels elkaar, naar aanleiding van Valentijnsdag, gelijktijdig gekust. Daarmee vestigden ze volgens de organisatoren een nieuw wereldrecord.
De recordpoging, genaamd "Lovapalooza", vond vrijdagnacht plaats in de hoofdstad Manila. Aan de kustboulevard Roxas kusten 5.122 paren elkaar gelijktijdig gedurende tien seconden. Het vorige record werd gevestigd door 4.445 paartjes.

1.314 rozen kunnen Taiwanese vrouw niet overtuigen
Wie zijn geliefde op Valentijnsdag niet voor de borst wil stoten, kan maar beter een mooie bos rozen achter de hand houden. Een Taiwanese vrijgezel probeerde de vrouw van zijn dromen in zijn armen te lokken met meer dan duizend rozen, maar kwam van een kale reis thuis.
De rijke 39-jarige Chang Hao-ken had zeven dagen op voorhand 1.314 rozen besteld voor de vrouw. Het boeket was zo zwaar dat drie winkelbeambten het moesten helpen dragen naar de woonst van de vrouw. En nadien weer terug naar de winkel, want volgens tv-zender TVBS weigerde de vrouw de bloemen. Ze had immers al een ander afspraakje.
Chang besloot de bloemen dan maar gratis weg te geven.

14/02/2004

Bron : Het Belang van Limburg

Archief - Home